Hannikaisten sukuseura

Hannikaisten sukuseura ry. on perustettu Helsingissä 5.4.1947, jolloin 88 Hannikaisen suvun jäsentä kokoontui ravintola Kestikartanoon neuvottelemaan sukuseuran perustamisesta. Sukuseura perustettiin, ja se on edelleen aktiivisesti toimiva noin 140 jäsenperheen yhdistys. 

Hannikaisten sukuseuran perustamiskokous
Perustamiskokous 1947 Helsingissä  
       

Kesäkokous 2011Kesäkokous 2011 Savonlinnassa


Sukuseuran tarkoituksena on ylläpitää yhteyttä Hannikaisen suvun jäsenten välillä ja tutustuttaa heitä toisiinsa. Lisäksi sukuseura pyrkii keräämään ja tallettamaan muistiin suvun ja sukuseuran vaiheita sekä edistämään sukututkimusta. Sukuseura ylläpitääkin sukuluetteloa, johon kerätään suvun jäsenten tietoja. Lisäksi sukuseura haluaa osaltaan edistää lahjakkaiden suvun jäsenten kehitystä omalla sarallaan mahdollisuuksien mukaan myös taloudellisesti.

Hannikaisten sukuseura on perustamisestaan alkaen erottunut edukseen useimmista sukuseuroista hyväksyen mukaan myös kaikki naispuoleiset jälkeläiset ja heidän jälkeläisensä, vaikka nimi Hannikainen ei olisikaan enää kulkenut mukana. 

Sukuseurasta on laadittu oma historiateos (Leena Valvanne: Kertomus Hannikaisten sukuseuran vaiheista viiden vuosikymmenen ajalta 1947 - 1997). Sukuseuran 70-vuotisjuhliin mennessä laaditaan näille sivuille myös sähköinen sukuteos, jossa on sukuhaaroittain 
muisteluita: 
tarinoita, kuvia ja videoita. Sukuteoksen tekemiseen toivotaan mahdollisimman monen suvun jäsenen osallistuvan.

Hannikaisten sukuseuralla on oma vaakuna ja viiri, muistokivi sekä laulut Hannikaisten laulu ja Laulavat Hannikaiset.

 

Alavalikko

« Edellinen Ylös Seuraava »

Verkkototeutus: TammiMedia | www.tammimedia.fi | Kirjaudu

Page
Menu
News