Julkaisut

Suvun jäsenet voivat ottaa osaa Internet-sivujen kehittämiseen sekä kiertokirjeen ja Hannikais-kanawan tekemiseen. Ehdotuksia käsiteltävistä asioista, tarinoita ja julkaisuvapaita kuvia yms. voi toimittaa sukuseuran johtokunnan sihteerille Heli Tammelle.

Internet-sivusto ja Facebook-sivu

Sukuseuran Internet-sivustolla on tietoa seuran historiasta ja suvun vaiheista sekä kertomuksia ja kuvia yhteisistä tapahtumistamme. Sivustolta löytyy tietoja myös ajankohtaisista asioista ja tulevasta ohjelmasta. Sukuseuran Internet-sivut ovat osoitteessa www.hannikainen.fi

Sukuseuran Facebook-sivulla voi jakaa omia kuvia tai videoita, kertoa tarinoita, antaa menovinkkejä teattereihin, tapahtumiin tai konsertteihin tai esittää toiveita - kaikki nämä tietysti sukuun tai sukuseuraan liittyen. Ryhmässä voimme myös tutustu toisiimme ja vaihtaa ajatuksia. Sukuseuran Facebook-sivut ovat osoitteessa www.facebook.com/groups/hannikainen/ Ryhmä löytyy myös nimihaulla Hannikaisten Sukuseura.

Kiertokirje

Kiertokirje on ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista kertova tiedote. Kiertokirje ilmestyy tarpeen mukaan, ja se lähetetään jokaiseen jäsenperheeseen.

-> Lue Kiertokirjeitä

Hannikaiskanawa

Hannikaiskanawa on Hannikaisen sukuseura ry:n jäsenlehti, joka ilmestyy kerran kolmessa vuodessa. Lehdessä julkaistaan juttuja sukuseuran tapaamisista ja kokouksista sekä kerrotaan muista seuraan tai sukuun liittyvistä asioista ja henkilöistä.

-> Lue Hannikaiskanawia

Sukuseuran historia

Leena Valvanne: Kertomus Hannikaisten sukuseuran vaiheista viiden vuosikymmenen ajalta 1947 - 1997 (Multiprint, Helsinki 1997)

P.J. Hannikainen aikalaistensa parissa

Kyllikki Malisto: P. J. Hannikainen aikalaistensa parissa (Joensuu, 1980)

Lisäksi sukuseura on julkaissut mm. levyjä, mutta ne ovat nyt loppuunmyytyjä.


Alavalikko

« Edellinen Ylös Seuraava »

Verkkototeutus: TammiMedia | www.tammimedia.fi | Kirjaudu

Page
Menu
News