• Hyvää kesää kaikille Hannikaisen sukuun kuuluville!

  • Sukuseuran perustamiskokous 1947

ME HANNIKAISET

AJANKOHTAISTA

Vuosikokous 2021 maanantaina 20.9.2021 klo 18

Vuosikokous 2021 pidetään maanantaina 20.9.2021 klo 18. Korona-tilanteen vuoksi kokous pidetään etävuosikokouksena Teamsillä. Kokouskutsu ja -materiaalit on postitettu viime viikolla kaikille jäsenille Kiertokirjeessä.

Etäkokoukseen osallistuminen

Lähetämme kokoukseen mukaan haluaville sähköpostitse osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääsee mukaan kokoukseen. Linkin lähettämistä varten ilmoita sähköpostiosoitteesi 18.9.2021 mennessä sukuseuran sihteerille osoitteeseen sihteeri@hannikainen.fi.

Osallistuminen Teams-etäkokoukseen ei vaadi asennettavia tietokoneohjelmia. Osallistua voi myös uudenaikaisella puhelimella. Puheenvuoroja voit käyttää mikrofonin ja/tai videon kautta tai kirjoittamalla keskustelukenttään.

Sihteeri avaa kokousyhteyden noin 15 minuuttia ennen kokousta. Voit näin jo ennen kokouksen alkua kokeilla, että yhteytesi ja kokouslinkkisi toimii.

Tervetuloa mukaan etäkokoukseen!

Tule mukaan sukuseuraan!

Haluatko tutustua sukulaisiin? Kiinnostavatko omat juuresi? Haluatko viettää aikaa mukavassa seurassa?

Jos vastasit myöntävästi, liity sukuseuraan ja tule mukaan tapahtumiin. Kerro, millaista yhdessäoloa ja millaisia tapaamisia toivot. – Tehdään seurasta meidän näköisemme ja oloisemme asunpaikasta ja iästä riippumatta!

Meissä on iloa ja voimaa, musiikin mahtia roimaa, luovuutta, lahjakkuutta, vaikka toisille lahjoittaa….