Vuosikokous 6.4.2019 Porvoossa

Lounas klo 12

Päivä aloitetaan yhteisellä lounaalla klo 12 ravintola Hanna Mariassa, jonka osoite on Välikatu 6, Porvoo. Hanna Maria on yli 30 vuotta Vanhassa Porvoossa toiminut kodikas ruokapaikka ja yksi Porvoon suosituimmista lounasravintoloista. Sen tavaramerkkinä on suomalainen kotiruoka reiluina annoksina.

Lounas on seisovasta pöydästä, ja tarjolla on vihreäsalaattia ja kaalisalaattia, porsaan sisäfileetä ja pippurikastiketta, uunilohta, keitettyä perunaa, sämpylää sekä juomana kotikalja ja vesi.

Sukuseura tarjoaa lounaan alle 15-vuotiaille suvun jäsenille, muut maksavat lounaan suoraan ravintolaan paikan päällä. Lounaan hinta on 20 €/hlö.

Vuosikokous

Vuosikokous alkaa lounaan jälkeen klo 13 ravintola Hanna Mariassa. Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat: käydään lävitse tilinpäätös ja toimintakertomus, päätetään vastuuvapauden myöntämisestä, valitaan uusi johtokunta sekä keskustellaan tulevien vuosien toiminnasta. Muistathan, että jokainen jäsen voi tehdä ehdotuksia tulevasta toiminnasta! Kokousmateriaalit on lähetetty jokaiselle jäsenperheelle Kiertokirjeessä, joten Kiertokirje kannattaa ottaa mukaan kokoukseen.

Opastettu kierros Vanhassa Porvoossa

Kokouksen jälkeen Porvoo Toursin opas tulee kokousväkeä vastaan ravintolalle, josta lähdetään tutustumaan Vanhaan Porvooseen. Opastuksen aikana tutustutaan Vanhan Porvoon monipuoliseen historiaan, keskiaikaisesta kirkosta valtiopäiväaikaisiin rakennuksiin. Katuja ja kujia kävellen kuullaan myös tarinoita kaupungissa asuneista ja vierailleista mielenkiintoisista henkilöistä.

Kierroksen aikana käydään myös Porvoon Tuomiokirkossa, jossa pidämme urkuvartin. Saamme hiljentyä hetkeksi ja kuulla puheenjohtaja Jorma Hannikaisen soittoa.

Sukuseura maksaa opastuksen, joten kierros on maksuton sukuseuran jäsenille.

Ilmoittautumiset

Sitovat ilmoittautumiset vuosikokoukseen ja lounaalle tulee tehdä perjantaihin 22.3. mennessä Heli Tammelle mieluiten viereisellä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen sihteeri@hannikainen.fi tai puhelimitse numeroon 040 5497 143.  Muista kertoa myös ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot sekä osallistutko kokouksen ja lounaan lisäksi myös opastetulle kierrokselle.

Tule tapaamaan sukulaisia, vaikuttamaan sukuseuran toimintaan ja tutustumaan kauniiseen Porvooseen!

Ilmoittautuminen vuosikokoukseen 2019

Hannikaisten Sukuseura ry:n vuosikokous 2019

Aika       lauantai 6.4.2019 klo 13.00
Paikka     Ravintola Hanna Mari, os. Välikatu 6, Porvoo

Kokouksen asialista

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien (2) ja ääntenlaskijoiden (2) valinta
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. Vuoden 2018 tilinpäätöksen, vuosikertomuksen sekä toiminnantarkastajan lausunnon esittely
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2018 johtokunnalle
 7. Keskustellaan tulevasta toiminnasta ja jäsenten toiveista
 8. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2020
 9. Valitaan sukuseuran johtokunta vuodelle 2020
 10. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varamies vuodelle 2020
 11. Käsitellään muut vuosikokoukselle esitetyt asiat
  Yhdistyksen jäsenen vuosikokouksen käsiteltäväksi esittämästä asiasta on ennen kokouksen alkua ilmoitettava puheenjohtajalle.
 12. Kokouksen päättäminen