Ennakoiden

Kesäkokous 6. – 7.6.2020 Riihimäellä

Ensi vuoden kesäkokous pidetään Riihimäellä kesäkuun alussa. Johtokunta on suunnitellut ohjelmaa, ja alustava ohjelmarunko alkaa hahmottua. Kesäkokouksessa pidetään virallinen vuosikokous valintoineen, mutta paljon panostetaan rentoon yhdessä olemiseen. Kesäkokoukseen voikin mainiosti kutsua mukaan myös perheen nuorisoa tai muita läheisiä, jotka ovat pohtineet sukuseuraan liittymistä!

Alustavan ohjelmasuunnitelman mukaan yhteinen viikonloppu aloitetaan lauantaina puolen päivän aikaan lounaalla Teatterihotelli Riihimäessä, jossa on myös kiintiövaraus majoitusta tarvitseville. Lounaan jälkeen pidetään vuosikokous hotellin kokoustiloissa.

Hotellilta siirrymme yhdessä tutustumaan Suomen lasimuseon kesänäyttelyyn Gunnel Nyman -suomalaisen lasimuotoilun edelläkävijä. Tämän jälkeen pääsemme tutustumaan lasinpuhallukseen lähemmin; Osuuskunta Lasismi ja Studio Mafka & Alakoski toivottavat meidät tervetulleiksi lasistudioilleen.

Iltaohjelmaa vietämme rennosti Pauli ja Sini Hannikaisen pihalla, jonne pystytetään juhlateltta. Illan mittaan on hyvin aikaa tutustua sukulaisiin, laulaa yhteislauluja ja pelailla pihapelejä. Myös yhteistä iltapalaa on luvassa. Illan ohjelma sopii myös lapsille, joten lapsiperheet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Iltaa varten kannattaa varata sään mukaiset vaatteet – kesäilta voi viiletä nopeasti vielä näin kesän alussa.

Jos tulet kesäkokoukseen asuntoautolla tai -vaunulla, löytyy niille ja telttaretkeilijöille tilaa Hannikaisten pihalta.

Sunnuntain ohjelman aloitamme jumalanpalveluksella Keskuskirkossa, joka on aivan hotellin lähellä. Lounaan jälkeen jokainen voi valita mieleisen loppupäivän ohjelman. Sukuseura varaa lippukiintiön Riihimäen kesäkonserttien päätöskonserttiin Lasimuseolla, ja kaupungissa on samana viikonloppuna myös Kansainväliset Erämessut, joten omakustanteisen ohjelman voi valita oman mielenkiinnon mukaan.

Tervetuloa Riihimäelle! Varaa viikonloppu jo nyt kalenteristasi kesäkokoukselle! Lisätietoja ja aikataulu julkaistaan kevään Kiertokirjeessä.