Vuosikokous 2023

Tule mukaan!

Hannikaisten sukuseura ry:n vuosikokous pidetään Tampereella 15.4.2023. Kokouspäivä aloitetaan yhteisellä lounaalla, ja kokous alkaa heti sen jälkeen. Kokouksen jälkeen voimme yhdessä lähteä tutustumaan Museokeskus Vapriikkiin. Kokousta edeltävälle illalle, perjantaille 14.4., on sukuseuralaisille varattu kiintiö Tampereen Filharmonian konserttiin.

Ilmoittautuminen

Pyydämme ilmoittautumaan vuosikokoukseen ja lounaalle torstaihin 6.4. mennessä mieluiten sähköpostitse osoitteeseen sihteeri@hannikainen.fi tai puhelimitse numeroon 040 5497 143.

Lounas klo 13

Kokous aloitetaan lounaalla ravintola Bodega Saludissa, joka sijaitsee osoitteessa Tuomiokirkonkatu 19, lähellä Tampereen rautatieasemaa. Jokainen voi valita ruokalistalta sopivaa suuhunpantavaa – seura osallistuu kunkin ruokailijan kustannuksiin 20 eurolla.

Vuosikokous klo 14

Vuosikokous alkaa lounaan jälkeen klo 14 Bodega Saludin kabinetissa. Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat: käydään läpi tilinpäätös ja toimintakertomus, päätetään vastuuvapauden myöntämisestä, valitaan uusi johtokunta sekä keskustellaan tulevien vuosien toiminnasta. Lisäksi sukuseuran entinen varapuheenjohtaja Helena Hannikainen kertoo Sulkavan sukuhaarasta.

Museokeskus Vapriikki

Kokouksen jälkeen siirrymme Vapriikkiin (Alaverstaanraitti 5), joka on monipuolinen museokeskus Tammerkosken rannalla ja tarjoaa nähtävää ja koettavaa moneen makuun. Vapriikista löytyvät mm. Luonnontieteellinen museo, Kivimuseo, Postimuseo, Suomen Jääkiekkomuseo ja Suomen pelimuseo.

Vapriikissa voi huhtikuussa tutustua vaikkapa Paketoidut unelmat- ja Tampere liekeissä -näyttelyihin tai 80-luvulla syntyneeseen tietokoneharrastajien Demoskene-kulttuuriin – tai sitten voi vain istuskella museokeskuksen kahvilassa ja seurustella sukulaisten kanssa. Museokeskuksen pääsymaksu on 15 € aikuisilta ja 7 € lapsilta, ja Museokortilla pääsee myös. Museo suljetaan klo 18.

Tampere Filharmonian konsertti

Jos on mahdollista olla Tampereella jo kokousta edeltävänä iltana, perjantaina 14. huhtikuuta, voi tulla kuuntelemaan Tampere-taloon Tampere Filharmonian konserttia, jossa soittaa useita Hannikaisia.

Konsertin johtaa Belgian kansallisorkesterin ylikapellimestari Antony Hermus, ja konsertissa kuullaan Prokofjevin Tuhkimo-sarja ja Rahmaninovin 3. pianokonsertto, jonka solistina on Boris Giltburg.
Konsertti alkaa klo 19, mutta paikan päälle voi tulla jo tuntia aikaisemmin noin puolen tunnin mittaiseen Teokset tutuiksi -tilaisuuteen, jossa käydään etukäteen läpi illan musiikillista antia. Tilaisuudessa haastateltavina voivat olla konsertin kapellimestari, solisti tai molemmat – toisinaan mukana on ollut myös orkesterin muusikoita.

Liput konserttiin maksavat 30 euroa, eläkeläiset pääsevät 24 eurolla. Sukuseuralaisille on varattu 20 paikkaa: oikealta takapermannolta riviltä B18 paikat 48-57 (eläkeläislippuja) ja riviltä B19 paikat 105-114 (peruslippuja).

Liput on lunastettava 3.4.2023 mennessä, varausnumero on 631-901434301. Lunastamisen voi tehdä Tampere-talon Lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa, Lippupisteen myyntipisteissä ja R-kioskeissa kautta maan. Jos lippujen lunastamisessa tarvitsee apua, voi soittaa puheenjohtajalle (050 3599 785).

Tampere-talon yhteydessä olevasta Marriot Courtyard Tampere City -hotellista on mahdollista saada majoitus kumppanuushintaan (15 % alennuksella) konserttikäynnin yhteydessä – varaus Tampere-talon kautta.