Sukututkimus

Hannikaisten ja Kosoisten vaiheita on 1980-luvulta lähtien tutkinut imatralainen Lauri Hannikainen (s. 1936). Hän jatkoi Säämingin kirkkoherra Yrjö Hormian 1940-luvulla aloittamaa sekä Hanna Tannerin ja Marja Hannikaisen jatkamaa Hannikaisten sukututkimusta.

Lauri Hannikaisen työnä on valmistunut 400-sivuinen sukukirja Jälkipolvitaulu – Suku Hannikainen – Sääminki, Kiilanmäki, johon on kirjattu suvun vaiheita 1500-luvun alusta lähtien. Hän on myös piirtänyt Kiilanmäen Hannikaisten sukupuutaulun. Hannikaisten sukutiedostossa on nykyisin noin 4 000 nimeä, ja Lauri Hannikaisen sukutiedostot kattavat kaikkiaan yli 12 000 nimeä.

Lauri Hannikainen on kerännyt suvun tietoja vuoteen 1997 asti. Riitta Olsonen on tehnyt sukutietojen päivityksen tämän jälkeen vuosien varrella kertyneillä tiedoilla. Tietoja suvun jäsenistä otetaan jatkuvasti vastaan. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostilla tai kirjeellä sukuseuran sihteerille tai sukuluettelon ylläpitäjälle tai ne voi päivittää sukuluettelon päivityslomakkeella.

Sukuluettelon päivityslomake (pdf)

Rekisteriselosteet

Sukuseuran tulee tehdä henkilötietolain (523/99) 10 § mukaiset rekisteriselosteet rekistereistään. Hannikaistan sukuseura ry:llä on rekisteriseloste sekä jäsenluettelosta että sukuluettelosta. Voit tutustua selosteisiin alla olevista linkeistä.

Jäsenluettelon rekisteriseloste (pdf)
Sukuluettelon rekisteriseloste (pdf)