Sukuseuran jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi pääsee jokainen Hannikaisen sukuun kuuluva, Hannikaisista isän tai äidin puolelta polveutuva henkilö. Suvun jäseneksi katsotaan myös henkilö, joka on tai on ollut naimisissa sukuun kuuluvan tai siitä polveutuvan henkilön kanssa.

Sukuseuran jäseneksi ei kutsuta erikseen, vaan jokaisen tulee itse ilmaista halunsa jäsenyyteen. Sukuseuran jäseneksi pääset ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin osoitteella jasensihteeri@hannikainen.fi. Uudet jäsenet hyväksyy sukuseuran johtokunta.

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 25 €/perhe (samassa taloudessa asuvat). Jäsenmaksutiedot lähetetään kotiin kevään kiertokirjeen mukana. Maksun tulee sisältää ainoastaan pankkisiirtolomakkeessa mainittujen henkilöiden jäsenmaksut. Käytäthän aina maksaessasi viitenumeroa. Yhdistyksen tilinumero on FI37 2166 1800 0071 83.

Jäsenenä voit osallistua yhteisiin retkiin, konsertteihin ja kokouksiin sekä saat kotiisi sukuseuran kiertokirjeen ja kolmen vuoden välein ilmestyvän Hannikaiskanawa -jäsenlehden.

Jäsentiedot ajan tasalle

Onko osoitteesi tai nimesi muuttunut tai perheesi kasvanut? Lisätietoja sukulaisuussuhteistasi sekä uutiset suvun pienokaisista tai poisnukkuneista voit ilmoittaa lähettämällä tiedot jäsensihteerille osoitteeseen jasensihteeri@hannikainen.fi.

Rekisteriselosteet

Sukuseuran tulee tehdä henkilötietolain (523/99) 10 § mukaiset rekisteriselosteet rekistereistään. Hannikaistan sukuseura ry:llä on rekisteriseloste sekä jäsenluettelosta että sukuluettelosta. Voit tutustua selosteisiin alla olevista linkeistä.

Jäsenluettelon rekisteriseloste (pdf)
Sukuluettelon rekisteriseloste (pdf)

Liity sukuseuran jäseneksi!

Sukuseuran jäseneksi voit hakea lähettämällä oheisen lomakkeen tietoineen tai ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin osoitteella jasensihteeri@hannikainen.fi. Uudet jäsenet hyväksyy sukuseuran johtokunta seuraavassa kokouksessaan.

Jäsenhakemukseen tarvitaan nimi ja yhteystiedot. Syntymäajat ovat ennen muuta onnittelujen toimittamista varten.

Jäsenluettelon rekisteriseloste (pdf)

Sukuseura kerää myös sukuluetteloa, johon voi kertoa tarkempia tietoja itsestään ja perheestään. Tietoja suvun jäsenistä otetaan jatkuvasti vastaan. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostilla tai kirjeellä sukuseuran sihteerille tai sukuluettelon ylläpitäjälle tai ne voi päivittää sukuluettelon päivityslomakkeella.

Sukuluettelon päivityslomake (pdf)

Sukuluettelon rekisteriseloste (pdf)