Sukuseuran julkaisut

Lähetä juttu tai idea

Suvun jäsenet voivat ottaa osaa Internet-sivujen kehittämiseen sekä kiertokirjeen ja Hannikais-kanawan tekemiseen. Ehdotuksia käsiteltävistä asioista, tarinoita ja julkaisuvapaita kuvia yms. voi toimittaa sukuseuran johtokunnan sihteerille osoitteella sihteeri@hannikainen.fi.

Internet-sivusto ja Facebook-ryhmä

Sukuseuran verkkosivustolla on tietoa seuran historiasta ja suvun vaiheista sekä kertomuksia ja kuvia yhteisistä tapahtumistamme. Sivustolta löytyy tietoja myös ajankohtaisista asioista ja tulevasta ohjelmasta. Sukuseuran verkkosivut ovat osoitteessa www.hannikainen.fi

Sukuseuran Facebook-ryhmällä voi jakaa omia kuvia tai videoita, kertoa tarinoita, antaa menovinkkejä teattereihin, tapahtumiin tai konsertteihin tai esittää toiveita – kaikki nämä tietysti sukuun tai sukuseuraan liittyen. Ryhmässä voimme myös tutustua toisiimme ja vaihtaa ajatuksia. Sukuseuran Facebook-sivut ovat osoitteessa www.facebook.com/groups/hannikainen/ Ryhmä löytyy myös nimihaulla Hannikaisten Sukuseura.

Kiertokirje

Kiertokirje on ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista kertova tiedote. Kiertokirje ilmestyy tarpeen mukaan, ja se lähetetään jokaiseen jäsenperheeseen.

Hannikaiskanawa

Hannikaiskanawa on Hannikaisten sukuseura ry:n jäsenlehti, joka ilmestyy kerran kolmessa vuodessa. Lehdessä julkaistaan juttuja sukuseuran tapaamisista ja kokouksista sekä kerrotaan muista seuraan tai sukuun liittyvistä asioista ja henkilöistä.

Sukuseuran historia

Leena Valvanne: Kertomus Hannikaisten sukuseuran vaiheista viiden vuosikymmenen ajalta 1947 – 1997 (Multiprint, Helsinki 1997)

P.J. Hannikainen aikalaistensa parissa

Kyllikki Malisto: P. J. Hannikainen aikalaistensa parissa (Joensuu, 1980)

Lisäksi sukuseura on julkaissut mm. levyjä, mutta ne ovat nyt loppuunmyytyjä.