Milloinkahan päästään tapaamaan?

Viime vuoden kesäkuulle suunniteltu kesäkokous juoduttiin perumaan korona-pandemian vuosi, ja vuonna 2020 pidettiin pelkkä vuosikokous etänä Teams-sovelluksen välityksellä. Nyt odotetaan, miten tilanne kehittyy: pääsisimmekö tänä vuonna tapaamaan sukua kesäkokouksessa.

Mikäli koronatilanne sallii, pidetään kesäkokous Riihimäellä 21.-22.8.2021. Jos tämä ei korona-pandemian takia ole mahdollista, kokoonnutaan vuosikokoukseen syyskuussa. Ensi sijaisesti silloin pyritään tapaamaan ”livenä”, mutta tarvittaessa pidetään etävuosikokous Teamsilla.

Kannustan tulemaan rohkeasti mukaan myös mahdollisiin Teams-kokouksiin: osallistumislinkkiä klikkaamalla pääsee helposti mukaan eikä osallistuminen vaadi asennettavia tietokoneohjelmia. Osallistua voi myös uudenaikaisella puhelimella. Teams-kokouksiin tulee ilmoittautua, jotta osaamme lähettää osallistumislinkin oikeaan sähköpostiosoitteeseen. Siis mukaan vain: etäkokouksissa ei pitkä kokousmatkakaan paina!

Jos mietit, tulisitko johtokuntatyöskentelyyn mukaan, mutta kokousmatkat epäilyttävät, muista, että kokouksiin voi osallistua myös etänä. Johtokunta ja esimies ovat hoitaneet sukuseuran asioita sekä viime että tänä vuonna juuri etäkokouksissa. Tilinpäätös ja toimintakertomus on tehty, ja ne odottavat valmiina sukuseuran käsittelyä vuosikokouksessa. Nämä ja muut kokousmateriaalit lähetetään, kun tiedetään, milloin ja missä seuraava vuosikokous pidetään.

Jäseniä sukuseuramme oli vuoden vaihtuessa 133 perhekuntaa, ja uusia jäseniä otetaan mieluusti mukaan toimintaan. Nyt kun emme pysty tapaamaan, suvun jäsenet voivat verkostoitua ja tutustua mm. Hannikaisten sukuseuran Facebook-ryhmässä. Ryhmän sivulla voi kirjoittaa kertomuksia ja terveisiä, esitellä itsensä sekä jakaa kuvia ja videoita.

Yhdistyksen verkkosivuilla hannikainen.fi on paljon historiatietoa suvusta ja sukuseurasta. Myös suvun tapaamisista on tehty pieniä juttuja. Äläkä unohda lukea tätä Ajankohtaista-sivua!

Sukuteoksen puolella kannattaa käydä lukemassa mielenkiintoisia tarinoita niin edelleen mukana olevista kuin jo poisnukuneista suvun jäsenistä. – Ja lisää saa tarinoita kirjoittaa!

___

Kiertokirje 1/2021 on lähdössä postin kuljetettavaksi, ja sen ohessa on vuoden 2021 jäsenmaksulasku, jonka eräpäivä on 15.4.2021. Perhekohtainen jäsenmaksu on 25 euroa, ja voit halutessasi tukea toimintaa vapaaehtoisella kannatusmaksulla loppusummaa kasvattamalla. Käytä maksaessasi laskulla olevaa, pysyvää viitenumeroasi.