Kesäkokous kesällä 2022

Viime vuoden kesäkuulle suunniteltu kesäkokous jouduttiin perumaan korona-pandemian vuoksi. Tavoitteena oli pitää kokous tänä kesänä, ensin kesäkuussa, sitten elokuussa. Pandemiatilanteen takia johtokunta päätti kokouksessaan kuitenkin lykätä kokousta edelleen, ja uutta kokousaikaa etsitään ensi vuoden kesäkuulle. Päätökseen vaikutti koronatilanteen huonontuminen uudelleen sekä se, ettei nuorempi väki ole vielä rokotuksia saanut.

Vuosikokous 2021 pidetään syksyn aikana. Johtokunta seuraa korona-tilannetta, mutta todennäköisesti kokous pidetään etävuosikokouksena Teamsillä. Kun kokousaika ja -tapa on selvillä, toimitamme kaikille jäsenperheille Kiertokirjeen kokousmateriaaleineen. Luvassa on myös pieni yllätys, joten seuraa postiasi!

Kannustamme tulemaan rohkeasti mukaan myös mahdollisiin Teams-kokouksiin: osallistumislinkkiä klikkaamalla pääsee helposti mukaan eikä osallistuminen vaadi asennettavia tietokoneohjelmia. Osallistua voi myös uudenaikaisella puhelimella. Teams-kokouksiin tulee ilmoittautua, jotta osaamme lähettää osallistumislinkin oikeaan sähköpostiosoitteeseen. Siis mukaan vain: etäkokouksissa ei pitkä kokousmatkakaan paina!

Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme!

Terveisin
Hannikaisten sukuseuran johtokunta

Kuva Savonlinnan kesäkokouksesta 2011