Viikonlopputapaaminen Rantalahdessa 25. – 26.8.2007

Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalassa vietettiin iloista ja rentoa koko perheen sukutapaamista 25. – 26.8.2007. Mukana oli noin 20 aikuista ja kymmenkunta lasta. Osa väestä oli paikalla vain lauantain, osa myös sunnuntain.

Tapaaminen aloitettiin juhlavasti lipunnostolla ja kahvituksella. Kahvin juonnin ohessa esittäydyttiin ja etsittiin omaa haaraa Hannikaisten sukupuusta. Vilkkaan keskustelun ja kuulumisten vaihtamisen jälkeen kierrettiin luontopolku pienissä ryhmissä vastauksia pohtien.

Suurta urheiluhenkeä osoitettiin vaativassa 5-ottelussa, johon osallistui naisten, miesten ja nuorten kolmihenkiset joukkueet. Mukinpuhallus, käpygolf, tarkkuusheitto, kaulavanne sekä varpailla poiminta ajoivat kilpailijat suorituskykyjensä äärirajoille. Miesten joukkueen voitettua ottelun selkeästi, annettiin naisille mahdollisuus osoittaa voitokas näppäryytensä pölkkyviestissä.

Iltaa istuttiin ja iltapalaa syötiin majoitusrakennuksen takkahuoneessa. Takkatulen lämmittäessä pidettiin visainen tietokilpailu sekä nähtiin, mitä tapahtuu basaarissa Mustafan luona – ja tietysti laulettiin yhdessä. Ohjelmassa oli myös palkintojen jaot. Illanistujaiset venyivät pitkälle yöhön, välillä vain käytiin saunomassa ja uimassa Kuotolanjärvessä.