Tule mukaan kesäkokoukseen 2022

Tervetuloa Hannikaisten sukuseura ry:n kesäkokoukseen 11. – 12.6.2022 Riihimäelle! – Toivottavasti pandemian vuoksi jo kahdesti lykätty kesäkokous päästään vihdoin pitämään. Kesäkokouksessa on paitsi sääntömääräinen vuosikokous myös runsaasti muuta ohjelmaa ja yhdessä olemista.

Tule päättämään seuran asioista

Viikonlopun ohjelma aloitetaan vuosikokouksella klo 12 Teatterihotelli Riihimäessä. Kokoukseen voivat osallistua kaikki sukuseuran jäsenet.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Vuosikokouksen materiaalit on lähetetty kaikille jäsenille Kiertokirjeessä 1/2022, joten ota kirje mukaan kokoukseen. Myös jäsenten on mahdollista esittää asioita vuosikokouksen käsiteltäväksi ilmoittamalla siitä ennen kokouksen alkua johtokunnan puheenjohtajalle.

Asialista

Kokouksen jälkeen klo 13.30 siirrytään nauttimaan yhteisestä lounaasta Teatterihotellin ravintolan seisovassa pöydässä.

Tutustumista lasinpuhallukseen

Riihimäki on tunnettu lasikaupunkina; onhan kaupungissa toiminut aikoinaan niin Riihimäen Lasi kuin Kumelan lasitehdaskin. Nykyään Riihimäellä on paitsi Suomen lasimuseo, myös pieniä taidelasihyttejä. Näistä Osuuskunta Lasismi ja Studio Mafka & Alakoski toivottavat Hannikaiset tervetulleiksi tutustumaan lasinpuhallukseen. Suuntaammekin siis klo 16 yhteiskyydein Hyttikortteliin.

Lasihyteissä näemme, miten lasimassa muotoutuu kauniiksi esineeksi. Muutamilla halukkailla on mahdollista kokeilla lasinpuhallusta itsekin pientä korvausta vastaan. Hyteissä voi myös hankkia taidelasia suoraan tekijöiltä.

Rentoa illanviettoa juhlateltassa

Klo 18 kokoonnumme Sini ja Pauli Hannikaisen pihapiirissä olevalla juhlateltalla yhteiseen illanviettoon. IItaa varten kannattaa varata sään mukaiset vaatteet ja mukavat kengät.

Illanvietto on vapaamuotoinen, ja sen aikana on mahdollista tutustua sukulaisiin ja vaihtaa kuulumisia. Mikäli haluat tapaamisessa omasta sukuhaarastasi tarkempia tietoja sukuluettelosta, ole etukäteen yhteydessä johtokuntaan tai sukuluettelon ylläpitäjään, Riitta Olsoseen.

Illanvieton aikana luvassa on myös yhteislaulua sekä erilaisia pihapelejä, ja illan aikana tarjoillaan iltaruoka. Illanvietto sopii kaikenikäisille, joten lapsiperheet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Sunnuntaina kirkkoon ja museoon

Sunnuntaiaamuna osallistumme Riihimäen keskuskirkossa jumalanpalvelukseen klo 10.

Iltapäivän puolella Hannikaisille on varattu opastus Suomen lasimuseolla, jossa tutustumme lasimuseon perusnäyttelyn lisäksi Heikki Orvolan kesänäyttelyyn. Mikäli sinulla on Museokortti, ota se mukaan.

Konserttiin tai messuille

Sunnuntaina kello 17 alkaa Suomen lasimuseolla Riihimäen kesäkonserttien päätöskonsertti. Konsertissa FANDANGO! ovat mukana Ismo Eskelinen, kitara sekä Virtuosi di Kuhmo.

Konserttiliput ovat 40 € sisältäen väliaikatarjoilun: perinteiseen malliin juhlavan kesäisen konsertin väliajalla tarjoillaan cocktailpaloja ja kuohuviiniä, toivottavasti sään salliessa lasimuseon pihapiirissä. Liput voi varata sähköpostitse osoitteesta charlotta.kivisto@riihimaenkesakonsertit.fi toukokuun loppuun mennessä. Laita viestiin maininta sukuseurasta. Riihimäen Kesäkonserttien tarjontaan voit tutustua verkkosivuilla.

Riihimäellä on samana viikonloppuna myös Kansainväliset Erämessut, joten retkeilystä, metsästyksestä ja kalastuksesta kiinnostuneet voivat poiketa myös messuilla. Messuliput voi hankkia eramessut.fi-sivustolta.

Majoitus

Teatterihotelli Riihimäki tarjoaa yhden ja kahden hengen huoneita: 1 hh 90 €/vrk ja 2 hh 100 €/vrk. Sukuseuralaisille on varattu huonekiintiö 11.5. asti, joten ole nopea varauksesi kanssa! Majoitusvaraukset jokainen hoitaa itse suoraan Teatterihotelli Riihimäestä, puh. 0100 7721.

Jos tulet kesäkokoukseen asuntoautolla tai -vaunulla, löytyy niille ja telttaretkeilijöille tilaa Hannikaisten pihalta.

Viikonlopun ohjelman hinta

Sukuseura tarjoaa jäsenille kokoustilan, lounaan, tutustumisen lasihytteihin, illanvieton iltapaloineen sekä lasimuseokäynnin.

Sukuseuran toiminnasta kiinnostuneiden ei-jäsenten on mahdollista osallistua viikonlopun ohjelmaan vuosikokousta lukuun ottamatta. Ei-jäseniltä voidaan periä ruokamaksu. Konsertti ja messut sekä majoitus ovat omakustanteisia kaikille.

Muista ilmoittautua

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 11.5. mennessä osoitteeseen sihteeri@hannikainen.fi. Kerro, ketkä ovat tulossa, onko osallistujissa alle 12-vuotiaita ja mihin osallistutte. Ilmoita myös erikoisruokavaliot. Huomaathan, että ruokaa varataan vain etukäteen ilmoittautuneille.

Kesäkokouksen ohjelma ja tapahtumapaikkojen osoitteet

lauantai 11.6.2022

klo 12 Sääntömääräinen vuosikokous
Teatterihotelli Riihimäki, Hämeenaukio 1, Riihimäki
www.teatterihotelli.fi

klo 13.30 Lounas seisovasta pöydästä
Teatterihotelli Riihimäki, Hämeenaukio 1, Riihimäki
www.teatterihotelli.fi

klo 16 Vierailu lasihyteissä
Lasitehtaanaukio 2, Riihimäki
Mafka&Alakoski, www.mafka-alakoski.fi
Osuuskunta Lasismi, www.lasismi.fi
Riihimäen Lasinpuhaltajakerho, www.lasinpuhaltajat.fi

klo 18 Illanvietto
Pauli ja Sini Hannikainen, Riihiviidantie 185, Riihimäki

sunnuntai 12.6.2022

klo 10 Jumalanpalvelus Riihimäen keskuskirkossa
Hämeenkatu 5, Riihimäki

klo 14 Opastettu kierros Suomen lasimuseossa
Tehtaankatu 23, Riihimäki
www.suomenlasimuseo.fi

klo 17 Riihimäen kesäkonsertit, festivaalin päätöskonsertti
Suomen lasimuseo, Tehtaankatu 23, Riihimäki
www.riihimaenkesakonsertit.fi
Liput: charlotta.kivisto@riihimaenkesakonsertit.fi
maininnalla Hannikaisten sukuseura

Viikonlopun aikana mahdollista tutustua myös
Kansainvälisiin Erämessuihin, www.eramessut.fi